Gazi Abdurrahman Paşa Ortaokulu
Sokullu Mehmet Paşa cad. İssume mah. 19/3 Belen/HATAY

VİZYON

Türk Milli Eğitiminin Amaçları doğrultusunda, Her bireyin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olan, paylaşımcı, dinamik ve üretken bir okul toplumu olmak

MİSYON

Biz Çağın gerekleriyle donanmış uygun eğitim ortamlarında,bilimsel teknik ve yöntemleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.

BAŞARILAR

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDA RESİM YARIŞMASINDA İLÇE 3. OLUNMUŞTUR 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA HAFTASI RESİM YARIŞMASINDA İLÇE 3. OLUNMUŞTUR
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

TEKLİ EĞİTİM

08:40 BAŞLAMA 15:20 BİTİŞ

KALORİFER- KÖMÜRLÜ

VAR

6 KM İLÇE-36 KM İL UZAKLIĞI

İSSUME MAH. SOKULLU MEHMET PAŞA CAD. 19/1 BELEN TOKİ KONUTLARI BÖLGESİ

Kontenjan Bilgileri

Okul Müdürü, Müdür Yardımcısı ve 16 Öğretmen toplamda 18 eğitim- öğretim, 1 yardımcı hizmetler sınıfında 19 personelimiz vardır.

Okulun Sınav Başarı Durumu

2000 yılında 2 Fen Lisesi olmak üzere 6 sınavla öğrenci olan liseye yerleşen öğrencimiz vardır.

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi

100%100

Spor ve Fiziki Etkinlikler Egzersizi futbol kursu devam etmektedir.

DYK Kursu 8. sınıf düzeyinde devam etmektedir.

Proje Çalışmaları

Okulumuz Sağlık bakanlığına imzala protokol kapsamında Temiz Okul belgesi almıştır. Ayrıca Belen İlçesinde Sıfır Atık belgesi alan ilk okuldur.

Yurtdışı Proje Faaliyetleri

Okulumuzda yabancı ortaklarla beraber yürüttüğümüz Life Wather ve Dijital Dünya Güvenliği adlı 2 adet E Twining Proje çalışmalarımız devam etmektedir.

Diğer Hususlar

Üreten Okul olarak Hatay ve Belende öncü olan Okulumuz 4 yıl gibi kısa sürede uygulama bahçesi, uygulama serası ve hertürlü geri dönüşümü değerlendirerek kendi kendine yetebilen okul gibi örnek iddiaya eğitim-öğretime devam edilmektedir.